Претседателската кампања во САД заврши, и полека се подготвуваат за промена на претседателот. Можеби помалку изненадувачки е што за разлика од минатите избори досега немаше никакви протекувања на податоци од кампањите на двајцата кандидати. Учесниците во кампањата на претседателските кандидати оваа година користеа безбедносни токени (клучеви) од компании како Google и Yubico. Ова во голема […]

Прочитај повеќе