Следниот веб сајт е доказ дека има веб сајт за апсолутно сè. Претпоставуваме дека се имате изначитано и изнагледано за тоа како се откопуваат ратни секири поради недостаток на тоалетна хартија низ светот. Многу луѓе почнаа да се шегуваат на сметка на само-наметнатиот феномен и да ја користат тоалетната хартија како платежна валута. How much […]

Прочитај повеќе