Doo е нова апликација која може да ви помогне да бидете попродуктивни. Начинот на кој го прави ова е поделба на долгите to-do листи на повеќе основни делови кои се полесни за завршување. За некои обврски апликацијата и самата има предлози за нивна поделба на помали. Секој од деловите добива свопствена картичка која ќе ве […]

Прочитај повеќе

MarkO, македонскиот локациски потсетник на CodeWell доби нова верзија во која се додадени интересна функционалност за зачувување на постојана локација. MarkO е to-do апликација за Android и часовниците со Android Wear која наместо да ве потсетува според време, ве потсетува според локација, пример ве потсетува дека треба да купите млеко кога ќе поминете покрај супермаркет. […]

Прочитај повеќе

InFocus Pro е бесплатна апликација (беше 8 долари) за менаџирање со проекти која вклучува листа со задачи, белешки, скици и калeденар за сите активности во еден проект. Секако дека постои голем број на слични апликации, но предноста на InFocus е таа што нуди пишување со рака, па така брзо можете да го пополните тоа што […]

Прочитај повеќе

Апликациите за организација на обврските се едни од тие апликации кои значително можат да ви го олеснат животот и да ви донесат поголема продуктивност. Тоа што е важно кај нив е што имаат одлична синхронизација и се користат на мобилен телефон, така да може да ги користите од било каде во било кое време. Можеби […]

Прочитај повеќе

Teuxdeux е бесплатна, веб базирана и убаво дизајнирана to-do календар за организирање на работата. Апликацијата е неверојатно лесна за користење. Се логирате за 30 секунди, добивате календар според вашата временска зона, вметнувате обврски и задачи, ги редите по приоритет, и потоа или ги прешкртувате како готови или ги тргате задачите. Дополнително има и место за вметнување на задачи неврзани за датум Толку е едноставно со Teuxdeux. :)

Прочитај повеќе