За многумина, нема ништо потешко од заедничка работа на проекти, правилно организирање на сите засегнати и благовремено информирање за променливите цели, како и крајниот рок за нивно извршување. Независно од тоа дали се работи за мал или голем проект, потребна ви е една алатка која ги опфаќа сите потребни форми за ефикасна комуникација. Asana е […]

Прочитај повеќе

(„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива споделете со пријателите) Во услови кога имејловите и состаноците ни го диктираат расположливото време за оперативни „попродуктивни” активности, просто е невозможно […]

Прочитај повеќе

Teamlab e алатка за менаџирање на мал бизнис или тимски проект. Со Teamlab едноставно може да се креира еден вид портал со вести, блогови, форум, чет… кој ќе ви послужи за интеракција и комуникација со членовите од тимот. Или пак да си креирате нов проект кој ќе може да го менаџирате, да закачувате фајлови или да доделувате задачи на членовите од тимот.

Прочитај повеќе