Времето лета кога сте на вашите омилени сајтови, особено во ситуации кога сте спремни на сè, само не на продуктивна работа. Во случај да сакате прилепите точна бројка на потрошеното време и да видите на кои табови највеќе време поминувате би можеле да ги проверите следниве екстензии. Time Speaks им кажува на Firefox корисниците колку долго […]

Прочитај повеќе