Хрватскиот филм Ti mene nosiš е првиот филм од регионот кој е достапен на Netflix, и кој ќе биде дистрибуиран до потенцијална публика од 75 милиони гледачи. Филмот е дело на режисерката Ивона Јука и продуцентката Анита Јука, кои ја споделија одличната вест со Netokracija. „Ti mene nosiš е презентиран на Netflix European Film Market […]

Прочитај повеќе