Преку трогателен трејлер, The Witcher го слави десеттиот роденден и од сè срце се заблагодарува на фановите. Низ видеото видовте дел од највпечатливите ликови кои започнаа да ви ја окупираат потсвеста уште од 2007 година. Заснована на книгите на полскиот автор Андреј Сапковски, The Witcher успеа да ги заинтригира гејмерите со акциони RPG елементи и […]

Прочитај повеќе

GWENT : The Witcher Card Game е Heartstone алтернатива во The Witcher универзумот. Се одликува со кампања за еден играч, но и бројни можности за проверка на вашето знаење со карти со вистински лица. Со оглед на цената, која е непостоечка, нема никакви причина да не ја проверите играта. Ова станува двојно посилно кога ќе земете […]

Прочитај повеќе