Преку трогателен трејлер, The Witcher го слави десеттиот роденден и од сè срце се заблагодарува на фановите. Низ видеото видовте дел од највпечатливите ликови кои започнаа да ви ја окупираат потсвеста уште од 2007 година. Заснована на книгите на полскиот автор Андреј Сапковски, The Witcher успеа да ги заинтригира гејмерите со акциони RPG елементи и […]

Прочитај повеќе