Се чини дека јануари ќе биде исклучително тивок месец во поглед на нови игри. Со оглед на тоа каква година имавме, можеби и не е лошо да се започне оваа на потивка нота. Кои се нашите најочекувани наслови за јануари 2021? Мило нѝ е што прашавте! :) Iron Conflict Во случај да барате експлозивен наслов, […]

Прочитај повеќе