Не е никаква тајна дека сме огромни фанови на Guild Wars 2. Оваа ММО игра храбро го издржува тестот на времето и се одликува со 21 причина поради која би требало да се провери во 2021 година. А, додека се поплочува патот кон третата експанзија, ја имавме честа на кратко да поразговараме со Џо Кимес, […]

Прочитај повеќе

Повеќе од година дена како Guild Wars 2 застранува од претходно воспоставените урнеци за исфрлување епизоди и зазема похрабри чекори во сервирање нови содржини. Ова беше очигледно со последните две епизоди кои, по прв пат, воведоа WvW механики за освојување територии, а и се одвиваа на една мапа. До крајот на сагата има само уште […]

Прочитај повеќе