Salve, friend! Претпоставуваме дека доколку не живеевте под камен последнава деценија, тогаш сигурно имате слушнато за Skyrim илјадници пати, колку и што излегоа верзии за самата игра. Популарноста на оваа игра воопшто не изненадува, не само поради комплексните механики кои пружаат огромна имерзивност, туку и поради флексибилноста на самиот енџин, кој дозволува интеграција со бројни […]

Прочитај повеќе