Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, дваесет и деветто издание. Покрај Orcs Must Die! Unchained, неделава излезе и првата епизода за Guardians of the Galaxy. Halo Wars: Definitive Edition се вдоми во Steam, а Syberia 3 беше пречекана со измешани реакции. Како да ова […]

Прочитај повеќе

Terraria е игра од 2011 година и, за разлика од повеќето игри од тој временски период, овој дводимензионален Minecraft клон едноставно одбива да биде прегазен. Terraria сега има ново надополнување! Низ годините, играта континуирано се прошируваше со бесплатни, бројни и, пред сѐ, содржителни надградби, а 2016-та година дефинитивно не е исклучок. Најновото надополнување ќе ви го […]

Прочитај повеќе