Ова е гостински текст на Милан Савов, директор и основач на Web и SEO агенцијата SmartClick. Денес, ако не си присутен онлајн, практично и не постоиш. Звучи сурово, но тоа е вистината која живееме во 2021. По речиси две години пандемија, светот научи да функционира онлајн, од секојдневни навики и социјални дружења до водење на […]

Прочитај повеќе

Објавена е новата верзија, 1.6, на популарниот Joomla, систем за менаџирање на сајтови, која би требало да даде поголема контрола на дизајнерите и корисниците на сајтови. Јoomla е еден од поедноставните за користење CMS-и кој е симнат над 22 милиони пати.

Прочитај повеќе