Thermodo е додаток со температурен сензор за Android или iOS телефоните. Со додатокот телефоните ќе можат да ја покажат точната температура на воздухот. Кога сака да ја дознае температурата, корисникот треба да го приклучи сензорот во приклучокот за слушалки и да ја отчитаат температурата. Цената на Thermodo е 30 долари за стандардната верзија и 45 […]

Прочитај повеќе

Летно време, жештина! Ако имате постар компјутер со постаро напојување и ладење, а при тоа немате додатни вентилатори, клими и слични разладни средства, тогаш сигурно и на вашиот PC му е жешко и подигнува температури над оптималното, како што му се случува на aldo.

Прочитај повеќе