Како една од водечките компании во IT сферата, Ендава веќе 20+ години и дава нова дефиниција на врската меѓу луѓето и технологијата. Посветеноста е видлива не само во успешните проекти, туку и во вложувањето на време и труд во развој на младите професионалци. Покрај graduate и internship програмите кои се веќе стандарден дел од понудата […]

Прочитај повеќе