Од здружените сили на Navegante Entertainment и Team 17 произлегува симпатична авантура со уникатни ликови, борбени механики и бројни можности за разрешување загатки. Greak: Memories Of Azur е релаксирачко патување во свет кој лесно го плени играчот со рачно нацртаните околини и динамична оркестарска музика. Играње во сликовница Greak: Memories of Azur не би била […]

Прочитај повеќе