Facebook објави водич за како да направите успешна реклама за друштвената мрежа. Водичот содржи разновидни теми, пример кои видови на реклами има на друштвената мрежа, да таргетирате публика и водич за како функционира системот за аукција, како се наплаќа…

Прочитај повеќе