(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Мојот следен #StartupSelfie гостин го сретнав на вратата на Garage48 Hub. Беше мојот последен закажан состанок за тој ден и беше во одлично време за да го видиме розевото небо над Талин. Секој што […]

Прочитај повеќе

(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Кратко по мојот состанок со Андриус од Mash Machine, се сретнав со менаџерот на Garage48 Hub. Како ново поставена менаџерка и одличен домаќин, Сузана Орг ме поведе на тура и на кратко ми објасни […]

Прочитај повеќе

(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Пак сме назад во чудесниот зимски Талин. Знам дека доцнам со овие приказни што доаѓаат од тамошната стартап заедница (пред сѐ поради моите секојдневни обврски), но во следниве денови ќе се обидам да ви […]

Прочитај повеќе