Менаџирањето табови во Firefox ќе стани многу поедноставно, вели Аза Раскин, креативниот директор на Mozilla кој на својот блог објави видео од нов интерфејс – Tab Candy – за организирање и пребарување на табовите.

Прочитај повеќе