Т-Home и T-Mobile објавиja 3 Screen понуда со која им нуди на корисниците избор да ги следат натпреварите во Светското првенство во фудбал преку MaxTV, но уште поинтересно преку интернет и мобилен телефон.

Прочитај повеќе

Во продолжение следи интервју со сегашниот извршен директор на Вип, Никола Љушев, чие работно искуство исто така вклучува позиции како главен технички офицер во Космофон и одговорен менаџер на одделот за продажба во Македонски Телеком. Калина Зографска разговара со г-динот Љушев на разни теми концентрирајќи се на корпоративно владеење, оддржување на клиенти, промовирање, инволвираноста на […]

Прочитај повеќе