Конкуренцијата на мобилниот пазар во Македонија станува се подинамична, што е добро како за корисниците така и за мотивацијата на операторите да креираат иновативни понуди. Како што се одбиваше битката во 2012-та година, за T-mobile таа конкуренција е критична во намалување на бројот на корисници, додека за Vip таа конкуренција е благонаклонета и им го […]

Прочитај повеќе

Т-Home и T-Mobile објавиja 3 Screen понуда со која им нуди на корисниците избор да ги следат натпреварите во Светското првенство во фудбал преку MaxTV, но уште поинтересно преку интернет и мобилен телефон.

Прочитај повеќе

Како може огромен интернет провајдер да не може да поправи проблем 12 часа? Интернет конекцијата ја снема сабајлето во 3, барем кај мене, а се појави во 15 часот. 12 часа македонските корисници беа без поим што се случува. Би сакал да си го сменам провајдерот. Но сите ние сме обврзани со договор на година-две.

Прочитај повеќе