Инсталирање бројни непотребни програми знае да го забави вашиот компјутер и да влече значително повеќе ресурси отколку што би сакале. Згора на тоа, во последно време модерна е праксата да се користи вашиот компјутер за копање крипто валути. Таквото нешто знае значително да ја предизвика моќта на вашиот хардвер и да ве остави крајно исфрустрирани. […]

Прочитај повеќе