Добар network-attached storage (NAS) уред или во превод мрежно приклучен уред за складирање на податоци, може значајно да ви го олесни и оптимизира работењето во вашиот бизнис. Додека совршениот NAS уред ќе ви помогне да го забрзате работењето со податоци, да ги заштитите податоците нудејќи ви разни опции за бекап, да ја организирате работната средина […]

Прочитај повеќе

Го тестиравме новиот рутер на Synology, RT1900ac, кој компанијата го претстави и на овогодинешниов CES 2016. За целата рецензија, кликнете тука.

Прочитај повеќе

Synology е тајванска корпорација која специјализира во производство на NAS (Network Attached Storage) уреди, а од пред три месеци, компанијата го проширува своето портфолио и во доменот на рутери со безжичниот рутер Synology RT1900ac, кој моментално Synology го презентира на CES 2016. Благодарение на компанијата ЈВСнет која е генерален застапник на Synology имавме можност две-три недели да го тестираме овој нов уред. Во […]

Прочитај повеќе