Вашиот Windows оперативен систем знае да разочара по подолго време користење и да понуди работна околина која не е подеднакво брза и функционална како што ја паметите. Таквото нешто би можело да произлегува од проблеми во регистарот, грешки со дозволи за одредени фајлови, несакани последици од update процеси или пак оштетени системски фајлови. Windows Repair […]

Прочитај повеќе

По подолго време користење, инсталирање и бришење најразлични програми и игри, оперативниот систем знае да фрустрира или, во најмала рака, разочара со успорената функционалност. Во тие ситуации, обично се прави една од три работи. Помирување со судбината и непреземање ништо, форматирање на хард дискот и инсталирање на свежа копија или користење на соодветна алатка за […]

Прочитај повеќе