Стартапите од Јужноисточна Европа се поканети да се пријават и учествуваат на натпреварот на Silicon Valley Open Doors Europe во Даблин. SVOD Europe е конференција во партнерство со Google European Headquarters, закажана за крајот на јануари во Ирска. Темата ќе биде „Unicorn vs Narwhal/Myth vs Reality” со предавачи кои ќе дискутираат за разликите помеѓу европските […]

Прочитај повеќе