Дизајнерот Елиот Вудс го хакна Kinect, новиот гејминг уред на Microsoft, и користејќи ја неговата камаре и видео проектор успеа да направи визуелна симулација на огнена топка, проширувајќи ја реалноста.

Прочитај повеќе