Од Баз Олдрин, вториот човек кој одеше на Mесечината, до сегашни и идни, на Twitter ќе најдете голем број на интернационални астронаути кои информираат за случувањата oд таму горе.

Прочитај повеќе

Здраво Твитерверзум. Сега од живо твитаме од Интернационалната Вселенска Станица – првиот твит од вселената, пишува @Астро_TJ, oдносно астронаутот Тимоти Кремер.

Прочитај повеќе