(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Кратко по мојот состанок со Андриус од Mash Machine, се сретнав со менаџерот на Garage48 Hub. Како ново поставена менаџерка и одличен домаќин, Сузана Орг ме поведе на тура и на кратко ми објасни […]

Прочитај повеќе