Лапотопот на Microsoft,  Surface Book 2 без сомневање, e еден од најдобрите Windows лаптопи. Иако за цената за која доаѓа, ова не треба да биде никакво изненадување. Првите прегледи на Surface Book 2 велат дека уредот може да се спореди со MacBook Pro. Microsoft засега издаде два модела, 13,5-инчен и 15 инчен. Помалиот 13.5-инчен уред […]

Прочитај повеќе

Следниот месец е можно да пристигне новиот Surface Book 2, компјутер од Microsoft. Компјутерот е во фаза на масовно производство, па може да го очекуваме веќе кон крајот на април, јави DigiTimes. Можеби најголемо изненадување е откажувањето на Microsoft од хибридниот дизајн. Според изворот на DigiTimes, новите компјутери ќе доаѓаа со класичен лаптоп (школка) дизајн. Ова […]

Прочитај повеќе