Рекламите за Super Bowl секоја година стануваат сѐ подобри и посмешни, и секако исполнети со куп славни личности. Така е и оваа година со рекламата на Amazon. Alexa го губи гласот, а тимот на Џеф Безос веднаш наоѓа креативно решение за проблемот. На помош доаѓаат Ентони Хопкинс, Ребел Вилсон, Карди Би и Гордон Ремзи, кој […]

Прочитај повеќе