Sun.com и корисничкиот сајт на MySQL.com на Oracle е пробиен од двајца хакери кои објавија лозинки на корисниците на сајтот. Хакерите со име TinKode и Ne0h напишаа дека хакот е направен со „слеп“ SQL Injection напад.

Прочитај повеќе