Често компјутерите се мерат според перформансите внатре во кутијата, но пробајте да сработите нешто без тастатурата и глувчето. Посебно без глувчето, кое е за многумина најважниот уред. Па зошто да не си одберете добро и квалитетно глувче кое ќе ви одговара.

Прочитај повеќе

Од денес на вашиот Twitter профил ќе најдете Twitter сугестии за други интересни луѓе кои може да ги следите.

Прочитај повеќе

Можеби приметивте дека на профил страната од десна страна се појавува Friend Finder барче со кој ви се сугерира да импортирате имејл контакти и да ги најдете на Facebook. Можно е при самото логирање најгоре на профилот да ви се појави покана да ја пробате Friend Finder алатката. Опцијава постои веќе подолго време, но сега добива попроминентно место на страната.

Прочитај повеќе