Денешниот сајт на денот – StumbleUpon.com. Откривајте сајтови кроени по ваши интереси. Тоа е мисијата на Stumble Upon и, верувајте кога ќе ви кажам, нема подобар во реализација на истата. И после 14 години од своето основање, овој сајт е одлична врата која нуди добро сурфање низ џунглата наречана интернет. StumbleUpon користи напредни алгоритми да го прикаже најинтересното […]

Прочитај повеќе