Hand of Fate игрите ја изненадија гејмерската популација со уникатни механики каде RPG жанрот беше освежен со интересен спој од hack and slash акција и системи засновани на карти. Игрите поминаа релативно успешно на пазарот, а веќе некое време се очекуваа новости за идниот проект на студиото Defiant Development. Новости дојдоа, но се далеку од позитивни. […]

Прочитај повеќе

Новиот Microsoft Surface Studio компјутер изгледа одлично, но има неколку недостатоци. Порталот кој има најдобра презентација на хардвер, iFixit, имаше можност да го расклопи и овој уред и има непријатни вести. Уредот доаѓа со 8 GB RAM и нема можност за проширување. Слично нема можност за проширување и на процесорот и графичката картичка, па најверојатно моделот […]

Прочитај повеќе

„Сведокот“ е прв интерактивен филм кој е креиран по повод повторното лансирање на германското 13th Street Universal студио.

Прочитај повеќе

Youtube гo купи Green Parrot Pictures со чија помош квалитетот на безбројните видеа кои ги нудат ќе биде подобрен.

Прочитај повеќе