Instagram објави две новости: стримување на видео во живо преку Instagram Stories и опцијата за бришење на фотографии и видеа од Instagram Direct. Компанијата се пофали и дека Instagram Stories опцијата дневно е користена од над 100 милиони луѓе ширум светот. Најавата на опцијата за стримување во живо е очекуванa, особено по успехот на Facebook Live видеата. Концептот исто така […]

Прочитај повеќе