Periscope, социјалната мрежа на Twitter за стримање видео во живо, надмина неверојатни 200 милиони стримови, а секојдневно се гледаат милион часови видео содржина. Periscope ги објави овие податоци во пост по повод првиот роденден. Овие податоци се однесуваат единствено на предностите во живо на iOS и на Android апликациите, па станува збор за навистина импресивни […]

Прочитај повеќе