Facebook воведе мали промени на стримот за вести. Првин, ги спушти пораките подолу и го смали фонтот, статусите не се веќе залепени до името на корисникот и можеби поинтересна новина додаде опција за unlike (не ми се допаѓа) преку стримот.

Прочитај повеќе