MagicMouseTrails е интересна алатка која би била ценета од луѓе кои или со потешкотии ја следат стандардната стрелка на компјутерот или пак сакаат малку поразлично визуелно доживување. Се работи за бесплатен програм кој прави траги да ја следат стрелката како ја движите низ десктоп површината. Трагите можат да бидат во најразлични теми како срциња, ѕвезди, […]

Прочитај повеќе