На многу луѓе им се допадна новиот дизајн на Google со истакнатото странично мени. Но… многу луѓе исто така се незадоволни од ре-дизајнот, пред се поради страничното мени кое не може да се скрие. Сепак не очајувајте, затоа што има додаток за Firefox и Chrome како да го контролирате тоа мени.

Прочитај повеќе