Snapchat е друштвена мрежа на која пораките имаат рок на траење. Ако ги испуштите во 24-часовниот период, тогаш никогаш нема да го видите тоа видео или фотографија. И тaa уникатност на Snapchat привлече 100 милиони активни корисници дневно да споделуваат милијарди парчиња содржина. Содржината на Snapchat беше видлива за кратко, но уште поважно секогаш продолжуваше […]

Прочитај повеќе