<Надополнето 20.09.10> ИТ Олимпијадата на МАСИТ, која требаше да се случат на 25-ти и 26-ти семптември, е одложена, стои на сајтот.

Прочитај повеќе

Кражба на идентитетот, несоодветни содржини, верска и национална омраза, сексуална злоупотреба се дел од опасностите на кои можат да наидат помладите интернет корисници.

Прочитај повеќе