Велес и Македонците кои креираа вести за изборите на САД се најдоа во последното Late Show with Stephen Colbert. Комичарот имаше смешна порака за велешани повикувајќи ги да одат и да престанат со дезинформирање и да „украдат кукла и да ја запалат во шумата!“. Ако сакате да го погледнете само овој дел сегментот „Hey Macedonian […]

Прочитај повеќе