Времето на макотрпно снимање песни од радио станици е променето на подобро и, благодарение на технологијата, сега е уште полесно да ги пронајдете и снимите песните кои отсекогаш сте ги сакале. StreamWriter не сака ништо повеќе отколку да ви помогне во таa намера. Оваа апликација можеби не изгледа убаво, но го олеснува процесот на снимање […]

Прочитај повеќе