Steam корисниците би требало да бидат исклучително внимателни при прелистување на нивниот профил, објаснуваат од Steam странатa на reddit, кое исто така беше потврдено и од Steamdb. Според објаснувањата, посебно треба да се внимава при отворање на страниците со профили и целосно да се игнорираат сите сомнителни линкови. Преку користење на ново-откриениот баг преку Cross-site […]

Прочитај повеќе