Во случај да имате Steam акаунт, би можеле значително да го промените изгледот на вашиот профил со купување најразлични работи од Steam Points Shop. Оваа специјализирана продавница постои нешто повеќе од половина година, но сакавме одново да го насочиме вниманието кон неа затоа што каталогот значително е проширен и можат да се најдат значително поголем […]

Прочитај повеќе