На средината на јули Valve ја најави Steam Deck конзолата. Рачната конзола треба да започне да се продава во декември, но Valve веќе ги претстави првите прототипи на конзолата за медиумите. Linus Tech Tips креира супер видео во двата часа во кои можеше да ја погледне конзолата. Првите прегледи ветуваат дека Steam Deck ќе биде […]

Прочитај повеќе