(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Ја започнав годината како што треба… со патување. Си резервирав авионски билет и бев возбудена што ќе го прославам Божиќ во Талин, Естонија. Ова беше прво мое патување во оваа магична зимска земја. Но, […]

Прочитај повеќе