Студентите од ФИНКИ организираат работилница на која ќе се дискутираат предизвиците кои ги чекаат кога ќе основаат стартап. Startup Workshop е организиран како дел од истражувањето за „Зајакнување на стартап заедницата во Македонија“. Настанот е отворен за сите студенти кои ќе слушнат предавање од Теди Пејоски од G6 Solution, Коста Петров oд PWorld и Љупка […]

Прочитај повеќе