Aко сакате да имате свој стартап, и сакате да научите како по ѓаволите да направите успешен стартап во Македонија, тогаш треба да си закажете место за настанот организиран од Founder Institute Macedonia. Станува збор за нивен прв организиран настан, па агендата е да им се посака добредојде и социјализација на сите стартап ентузијасти. Ќе има […]

Прочитај повеќе