Google Digest календар сега е достапен и на стартапите од Македонија. Целта секако е да се креира централно место каде може да се дојде до податоци за настани и обуки за младите претприемачи од Македонија. Календарот е дело на Стартап Македонија и треба да ги поврзе сите чинители на стартап екосистемот, не само во главниот […]

Прочитај повеќе